Nutrilett

Nutrilett er en serie slankeprodukter som hjelper deg ned i vekt. Produktene har lavt energiinnhold og består av blant annet komplette dietter og måltidserstattere.

Nutrilett ble lansert i Norge i 1989, og er i dag markedsleder innenfor vektreduksjon i Norge.

Produktene ble utviklet av den norsk-danske legen Lars H. Høie i 1989. Gjennom forskning så han at lavkaloripulver med soyaprotein bidro til vekttap dersom det ble brukt som en diett. På denne måten ble Nutrilett Very Low Calorie Diet (VLCD) pulver født. Siden den gang har så mange som 20 kliniske studier bevist at Nutrilett Shakes fungerer, og vi er stolte over å si at Nutrilett er det mest dokumenterte slanke produktet i Norden.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye produkter som skal passe perfekt for deg enten du ønsker å slanke deg eller opprettholde vekten. Med Nutrilett vet du på en enkel måte eksakt hvor mange kalorier du får i deg, i tillegg til at du får i deg et balansert inntak av vitaminer og mineraler.

I dag består Nutrilett av så mye mer enn bare pulver. Vi tilbyr en rekke produkter alt fra VLCD shakes og måltidserstattere. I tillegg har vi protein- og snackbarer.

Besøk også vår nettbutikk.

Les mer på Nutrilett.no